Final Family!

                               

Follow untuk mendapat update freebies!

Monday, 19 December 2011

Segment Idea Blogger

Sticky Post!
sila scroll ke bawah untuk freebies terbaru
senarai peserta : klik sini


Assalamualaikum..hehehe..petang nie serious bosan..nak buat freebies pun kekurangan idea..hehehe..so ingat nak buat segment la..

hehehe dengan usia blog yang baru 2hari nie,abah harap korg dapat beri sokongan la ye :)

segment nie actually adalah joint venture dengan blog Final Hope sebab lepas berbincang dengan owner blog tersebut iaitu abah sendiri..kata putus telah dicapai dan senarai blog yang menyertai segment nie akan diletakkan di entry khas di blog Final Hope sebab disitu peluang korg untuk traffic berganda adalah jauh lebih baik..


ok2...jom teruskan dengan syarat2 segment..



1. Letak banner nie...pilih la yang mana satu korg berkenan..






2. Tuliskan freebies ape yang korang nak blog Final Freebies buat pada masa akan datang. Jika ada specific character seperti nama artis korea ke ape ke..sebutkan sekali..

contohnya :

saya nak freebies header gambar sin chan..


3. Tag 2 orang blogger dan pastikan diorang tau..
4. Tinggalkan link kt comment entry nie

5. Xwajib follow blog nie..terpulang kepada keikhlasan masing2...

tu je kowt...harap korg dapat beri sokongan ye :)

15 comments:

Nurul Hamizah @ 73 said...

miza orang pertame join rsenye..hehe
http://hamizahkefli.blogspot.com/2011/12/segment-idea-blogger.html

Faris Ris said...

salam .. Ku !! kita join plak ..

http://faris-ris.blogspot.com/2011/12/segment-idea-blogger.html

Maryanie Atieq said...

ngeee!.,

http://sillyzillyme.blogspot.com/2011/12/segmen-idea-blogger-by-pemakan-satey.html

ShalleyaNna said...

da join,,here,, http://shalleyanna-yana.blogspot.com/2011/12/segment-idea-blogger.html

TehaaNFM said...

tehaa join :D

http://tehaalarh.blogspot.com/2011/12/segment-idea-blogger.html

Afiqah Nabilah said...

nak join!

Afiqah Nabilah said...

join!


http://thecreativecraft.blogspot.com/2011/12/segment-idea-blogger.html

❤nur' amalina❤ said...

http://armalchentaputera.blogspot.com/2011/12/short-entry.html
join jugak.

Amyra Azhar said...

to abah comel lote :

http://amyrazhar.blogspot.com/2011/12/segmen-final-freebies-idea-blogger.html

from:
kita hehe n_n

~Jue Aziz~ said...

abah...saye join jugakkk

http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2011/12/segment-idea-blogger.html

mumtazah said...

http://mumtazah-lola.blogspot.com/2011/12/segmen-idea-blogger-by-pemakan-satey.html

Miss Nadya said...

abah..ni blog lain eh??

Asningtiyas Nasdja Putri said...

http://kuahayampedas.blogspot.com/2011/12/segment-idea-blogger.html

SAIFUL ANUAR BAHARUDIN said...

join jugak...

http://diskusisiber.blogspot.com/2011/12/idea-blogger-d.html

.: mama lynn :. said...

http://azlinayazli.blogspot.com/2011/12/segment-idea-blogger.html

mama lynn da joint